Üniversitemiz Kimya Mühendisliği Topluluğu Tarafından "Genç Mühendis Günleri" Gerçekleştirildi
14 Mart 2024 | 16:50

Gazi Üniversitesi Kimya Mühendisliği Topluluğu (KMT), #genXtoZ temasıyla Üniversitemizin ses getiren organizasyonlarından biri olan "Genç Mühendis Günleri" etkinliğini gerçekleştirdi. Etkinlik, Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Ana Konferans Salonunda Kimya Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fatih Akkurt’un açılış konuşmasıyla başladı.

Genç Mühendis Günleri, Kimya Mühendisliği topluluğunun marka değerini yükselten ve her sektörden çeşitli katılımların gerçekleştiği ulusal bir kariyer organizasyonu olarak düzenleniyor. Gazi KMT her zaman geleceği öngörmüş bir topluluk olarak bu sene de GençMüh’24 etkinliğinde geleneksel yaklaşımlara meydan okuyan şirketlerin vizyon-misyonlarını, sürdürülebilir ve hızla değişen dünyaya uygun değişim stratejilerine ek olarak geleceğin mühendis adaylarına ilham veren öncü firmaların üst düzey yöneticileri ve mühendislerin yol haritalarını işleyerek farkındalık yaratmayı amaçlıyor.

Etkinlikte, yenilikçi oturumların yanı sıra alışagelinmiş kariyer etkinliklerinden farklı olarak çeşitli insan kaynakları eğitimleri de gerçekleştirildi.

-1-1-1-1

background image