Gazi İzcileri Tarafından 3. Takımbaşları ve Yardımcıları Kurultayı Gerçekleştirildi.
13 Mart 2024 | 11:26

Üniversitemiz İzci Grubu Topluluğunun 3. Kez düzenlediği Takımbaşları ve Takımbaşı Yardımcıları Kurultayı 1-3 Mart 2024 tarihleri aralığında Ankara’nın Güdül İlçesi Sorgun Göleti Tabiat Parkı’nda gerçekleşti. Etkinliğe Gazi Üniversitesi İzci Grubu liderlerinden kümebaşları, oymakbaşları, ocakbaşları, yöngebaşları ve rehber izciler katıldı.

Kişisel gelişim, takım çalışması, etkili iletişim ve planlama eğitimleriyle birlikte liderlik becerilerini geliştiren izciler, dünyadaki izcilik uygulamaları hakkında bilgi sahibi olarak küresel sorunlara duyarlılık ve dünya vatandaşlığı değerleri üzerine kazanımlar elde etti.

.-1 .-1 .-1 .-1