Gazi BMT'den "Kodlama Saati" Etkinliği
13 Aralık 2017 | 10:07
Her sene tüm dünyada aynı anda gerçekleştirilen "Kodlama Saati" etkinliğine bu sene Gazi Üniversitesinde dahil oldu. Mühendislik fakültesi bünyesinde Bilgisayar mühendisliği topluluğu tarafından gerçekleştirilen etkinliğiyle, bilgisayar mühendisliği öğrencileri Polatlı'da yer alan anaokulu, ilk ve orta okul öğrencileri olmak üzere toplam 12 okulda 250 öğrenciyle bir araya gelerek, onlara bilgisayar mühendisliği ve algoritma mantığını anlattılar. Anlatımın ardından etkinlik kapsamında kullanılan basit adımlarla algoritma kurmaya geçildi. Eğitimin ardından öğrencilere sertifikaları eğitmenlerimiz tarafından takdim edildi. 4 gün süren eğitimin ardından gelen dönüşler ve duyulan yorumlar etkinliğin başarıyla sonuçlandığını gösterdi.