Üniversitemiz Kitap Bankosu Gezici Aracı Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor
11 Mart 2024 | 11:17

Üniversitemiz Kitap Bankosu Topluluğu, gerçekleştirdiği etkinliklerle toplumsal katkı bağlamında önemli çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Kitap Bankosu Topluluğu, Üniversitemiz tarafından tahsis edilen otobüsle okullarımıza giderek, öğrencilerimizin kitaba ulaşmasını sağlıyor.

Üniversitemiz Kitap Bankosu Topluluğu, ziyaretleri kapsamında 6 Mart’ta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ve Esentepe Ortaokulunun iş birliği ile Polatlı'yı ziyaret etti.

Kitap Bankosu Topluluğu’nun gezici kütüphane aracılıyla gerçekleştirdiği bu ziyaretin ilk rotası Esentepe Ortaokulu oldu. Esentepe Ortaokulunda Türkçe Öğretmenliği Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan eğitici ve eğlendirici etkinlikler sınıf ortamında uygulandı. Eğitici etkinlikler sınıf ortamında uygulanmaya devam ederken gezici kütüphane aracında da öğrencilere kitaplar seslendirildi.

Gezici kütüphane aracının ikinci rotası Polatlı Cumhuriyet Meydanı oldu. Cumhuriyet meydanında Zafer Ortaokulu, İstiklal Ortaokulu, Gazi İmam Hatip Ortaokulu gelen öğrenciler ile gezici kütüphane aracında kitaplar incelendi ve okumanın önemi üzerine sohbet edildi.

Gezici kütüphanemiz okul ziyaretlerine devam edecek.

kitap bankosu-1kitap bankosu-1kitap bankosu-1kitap bankosu-1kitap bankosu-1kitap bankosu-1

background image