Teknoloji Fakültesi Otomotiv Bilim Ve Teknoloji Topluluğu (OBİTET)

VİZYONUMUZ:

Kendi alanında (otomotiv) daha sonra tüm teknoloji bilimleri adına; başta fakültemiz ve okulumuz kapsamında, gerek teknik ve sosyal projeleriyle kendini ve okulunu yurtiçi ve yurt dışında gerektiği gibi temsil eden, OBİTET isminin marka değerini güçlendiren bir topluluk olmaktır.

MİSYONUMUZ:

Topluluğumuzun adını hep daha yukarı taşımak için, kendi ve okulumuz adına sosyal ve teknik olarak hem bizlere hem öğrencilerimize katkı sağlayacağına inandığımız her projede; yapacağımız işlerin belirli ilke ve kurallar dâhilinde yapıldığı, belirli bir iş planı olan, yapılan işlerin belirli bir kontrol sürecinden geçtiği, işlerin kimin tarafından yapılacağının ve teslim sürecinin belli olduğu, yapılan her işin belgelerinin kayıtlı olduğu planlanan; daha kurumsal bir bilinçle çalışan, marka değerini güçlendiren bir topluluk olarak çalışmaktır.

TOPLULUĞU TANITAN KISA BİR YAZI

2003  ‘ ten beri Gazi Üniversitesi Otomotiv Mühendisliği bünyesinde faaliyet gösteren OBİTET ( Otomotiv Bilim Ve Teknoloji Topluluğu ) ise her zaman etkin, sosyal, teknik çalışmalar yaparak bölüm öğrencilerine örnek ve yardımcı olmak için çalışmalarına devam etmektedir.

Gerek bölüm öğretim üyeleri desteği gerek öğrencilerinin etkin çalışmalarıyla her zaman okulunu ve bölümünü, gerek üniversite içinde gerek üniversiteler arasında en iyi şekilde temsil etmeyi amaçlayan OBİTET ailesi, gerçekleştirdiği sosyal ve teknik projeleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor.

OBİTET

2018– 2019 ETKİNLİK PLANI

no

Etkinlik