Gazi Üniversitesi Geleceğe Nefes Fidan Dikme Etkinliğine Katıldı.
14 Kasım 2019 | 15:47

Tarım ve Orman Bakanlığının düzenlediği ‘Geleceğe Nefes’ kampanyası kapsamında 11 milyon fidan dikimi etkinliği tüm Türkiye’de eş zamanlı olarak gerçekleştirildi. Üniversitemiz, Yenimahalle Batıkent Çakırlar mevkiinde düzenlenen etkinliğe akademisyenler, idari personel ve çok sayıda öğrenci ile katıldı.

81 ilimizde eş zamanlı olarak saat 11.11’de başlayan kampanya kapsamında 11 milyon fidan dikimi gerçekleştirildi. Gazi Üniversitesi de kendisine ayrılan alanda yaklaşık 400 kişilik bir katılımla fidan dikimi gerçekleştirdi, etkinliğe öğrenci topluluklarından ilgi büyük oldu.  Milli Ağaçlandırma Günü ilan edilen 11 Kasım tarihinde ağaç ve orman sevgisini yaygınlaştırmak ve gelecek kuşaklara daha yeşil bir Türkiye mirası bırakmak hedefleniyor.