GAZİ’DE YILDIRIM SATRANÇ SEVGİSİ
30 Ocak 2019 | 15:12

7. Geleneksel Gazi Yıldırım Satranç Turnuvası’nı Volkan Sevgi Kazandı.

 

22 Aralık Cumartesi üniversitemizde 7. Geleneksel Gazi Yıldırım Satranç Turnuvası düzenlendi. Dostluk, kardeşlik ve spor etiğinin ön plana çıktığı turnuva genel ve kadınlar olmak üzere 2 kategoride yapıldı. Toplamda 60 Gazili satrançseverin katıldığı turnuvayı genel kategoride Milli Takım Sporcusu FM Volkan Sevgi 1. sırada tamamlarken, 2.liği Gazi Üniversitesi Satranç Topluluğu Kurucu Başkanı Doç. Dr. Mahmut Yüksel kazandı. Sırasıyla 3.lüğü Halit Deveci, 4.lüğü 8. topluluk başkanı Talha Zübeyir Gürbüz, 5.liği Çağlar Veyis Özcanoğlu, 6.lığı Mehmet Said Türkmenoğlu ve 7.liği ise Metin Laçinok elde etti.

Kadınlar kategorisinde 1.liği Elif Dündar, 2.liği Ayşen Duman, 3.lüğü Nilüfer Karacaören ve 4.lüğü Gizem Nur Mumcu elde etti.

Başta topluluğumuzun her zaman yanında olan kurucu başkanımız Doç. Dr. Mahmut Yüksel olmak üzere, akademik liderimiz  Öğr. Gör. Dr. İbrahim Yüksel’e, Arş. Gör. Ali Tuncer’e turnuva zamanında iyi yönetim sergileyerek turnuvanın başarılı geçmesini sağlayan Cem Toz, Kadir Kutay Özcan ve Emine Nur Çelik’e, topluluk yönetim kurulu üyelerimize ve turnuvada emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Gazi Satranç Ailesi’nin bir sonraki faaliyetinde buluşmak dileğiyle…

 
background image