Duyuru
12. Kariyer Günleri
8 Aralık 2017 | 15:09
Gazi Üniversitesi Endüstri Topluluğu'nun 21.yılında 12.sini düzenleyeceği Kariyer Günleri, topluluğun düzenlediği en büyük organizasyonlardan biridir. Organizasyon, genel olarak iş dünyasından önemli şirketleri ve isimleri ağırladığımız, bunun yanı sıra sosyal oturumlara da yer verdiğimiz panel şeklinde ilerleyen ulusal çapta bir organizasyondur.

Kariyer Günleri’nin amacı, katılımcıları iş hayatında onları bekleyen zorluklar hakkında bilgi sahibi yapmak ve büyük firmaları yakından tanıyarak geleceklerine ışık tutmalarını sağlamaktır.

“ Yarının Karşında “ sloganıyla gerçekleşecek olan 12.Kariyer Günleri ile siz de yarınlarınızı karşınızda izleyin!

Tarih: 12-13 Aralık 2017
Yer: Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi 15 Temmuz Şehit Mustafa Avcu Akademi Salonu

Etkinliğimizin son oturumundan sonra katılımcılarımıza katılım sertifikası verilecektir.