Ana Sayfa

 

TURİZM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE KÜLTÜR 

Topluluğumuz, mutfağımız ve kültürümüz hakkında detaylı bilgiye ulaşmak, sosyal, girişimci, çevreci, aktif biçimde gezip, çevresini tanıyabilen, iş hayatı öncesi kişisel bazı sorumluluklarının farkına varabilen, araştırabilen bireyler oluşturmayı hedeflemektedir. Hedeflerimiz doğrultusunda topluluğumuza gün geçtikte yeni üyeler kazandırmakta ve üyelerimize topluluğumuz aracılığıyla üniversite sonrası hayata atılma sürecinde yardımcı olmaktayız.

Yemek, bireyin en temel gereksinimi olduğu kadar toplumsal, hatta ulusal kimliğin oluşturucu öğelerinden biri olarak da nitelendirilebilir. Bu nedenledir ki, yemeğin toplumsal süreçlerle değişim ve gelişimi gelenek 
oluştururken, onu aynı zamanda sanat katına da yükseltmek” misyonumuzdur.

Gastronomi kültürler ve yemekler arasındaki bağları inceleyen önemli bir bilim dalıdır. Gastronomi kişilerin beslenme ihtiyaçlarının karşılanmasına dönük faaliyetlerde bulunan değişik tür ve yapıdaki işletmelerin tamamını kapsayan yiyecek – içecek sektöründe son yıllarda gerek ulusal gerekse uluslararası düzeylerde büyük gelişmeler göstermektedir. 

Gastronominin önemi son zamanlarda ülkemizde de oldukça dikkat çeker olmuştur. Üniversitelerin Gastronomi ve Mutfak sanatları bölümlerine ilgi her geçen gün daha da çok artmaktadır ve üniversitemizde bu ilginin sonucunda öğrencilerimize gerek akademik kadrosuyla gerekse sağladığı destekle öğrencilerini motive etmektedir.

 

 

 

Akademik Lider

Öğrenci Topluluğu Başkanı

 

 

 

Adı Soyadı: Arş. Gör. Dr.

Murat KIZANLIKLI

Telefon: +90 0312 485 1460 / 324

E-Posta: muratkizanlikli@gazi.edu.tr

Okul: Gazi Üniversitesi Turizm Fakültesi

 

Adı Soyadı: İrfan Can Kılınç      

Telefon: 0534 205 1160

E-Posta : irfancankilinc@outlook.com

Okul: Gazi Üniversitesi Turizm Fakültesi

 

 
 
YÖNETİM KURULU 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Görev : Başkan Yardımcısı 

ADI SOYADI:Sabit Emre Altay 
TELEFON:05336125757
EPOSTA: emrealtayy19@gmail.com  
BÖLÜM:Gastronomi ve Mutfak Sanatları

 

Görev : 1.sınıflar temsilcisi

ADI SOYADI: Özkan Çakır
TELEFON:0538020 92 56
E-POSTA: ozkancakr8@gmail.com
BÖLÜM:Gastronomi Ve Mutfak Sanatları

Görev: Medya Sorumlusu

ADI SOYADI: Elifnur Aynacı
TELEFON:05067068546
EPOSTA:aynacielifnur@gmail.com
BÖLÜM:Gastronomi ve mutfak sanatları

Görev : Medya Sorumlusu

ADI SOYADI: Rabia San
TELEFON: -   0507 389 2822
E-POSTA:rabiasan20@hotmai.com  
BÖLÜM:Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Görev : Fotoğraf ve Video Sorumlusu

ADI SOYADI: Melike Işık
TELEFON:0531 814 33 29
E-POSTA: sonbeklenti@gmail.com
BÖLÜM:Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Görev : Fotoğraf ve Video Sorumlusu

ADI SOYADI: Eren Atay
TELEFON:0543 294 78 18
E-POSTA:erenkaanatay@gmail.com BÖLÜM:Gastronomi Ve Mutfak Sanatları

Görev :Teknik Yazışmalar Sorumlusu

ADI SOYADI: Cansu Yavuz
TELEFON:05412468083

E-POSTA: cansuyvz@gmail.com      

BÖLÜM:Gastronomi Ve Mutfak Sanatları

Görev :  Kongre Tertip ve Arşiv Sorumlusu

ADI SOYADI: Sercan Azbaz
TELEFON:0541 674 9571  
E-POSTA:sercan_azbaz@hotmail.com   
BÖLÜM:Gastronomi Ve Mutfak Sanatları

Görev : Kongre Tertip ve Arşiv Sorumlusu

ADI SOYADI: Merve Şahsi
TELEFON:0541504 3445
E-POSTA: mervesahsi@gmail.com
BÖLÜM:Gastronomi Ve Mutfak Sanatları

Görev:Staj ve  E dergi sorumlusu

ADI SOYADI: Sümeyye Kaplan
TELEFON:0546 569 4654
E-POSTA: sumeyye.kaplan41@gmail.com
BÖLÜM:Gastronomi Ve Mutfak Sanatları

Görev :Staj ve  E dergi sorumlusu

ADI SOYADI: Sefa Okyay Kılıç          
TELEFON:0545 275 10 71
E-POSTA: malazgirt275@gmail.com
BÖLÜM:Gastronomi Ve Mutfak Sanatları

Görev:Proje ve Koordinasyon

ADI SOYADI: Eren Can Kale
TELEFON:0541 228 94 55 
E-POSTA:erencankale58@hotmail.com BÖLÜM:Gastronomi Ve Mutfak Sanatları

Görev: Proje ve Koordinasyon

ADI SOYADI: Koray Kerpiç
TELEFON:0507 021 66 12
E-POSTA:koray_35_95@hotmail.com   
BÖLÜM:Gastronomi Ve Mutfak Sanatları

Görev:Mezun İzleme ve Adres  Güncelleme

ADI SOYADI: Dilara Yılmaz
TELEFON:0530 302 96 18
E-POSTA:dilarayilmaz.gazi@gmail.com
BÖLÜM:Gastronomi Ve Mutfak Sanatları

Görev:Mezun İzleme ve Adres  Güncelleme

ADI SOYADI: Kaan Özkan
TELEFON:0531 382 17 57
E-POSTA:ozkan_kaan1996@gmail.com
BÖLÜM:Gastronomi Ve Mutfak Sanatları

 

 

                                                                       2016-2017 Etkinlik Planı

 

Etkinliğe Katılan Konuşmacı

Etkinliğin Adresi ve Yeri

Tarih ve Saati

Etklinliğin Malzeme ve İhtiyaç Listesi

Etklinliğin Malzeme ve İhtiyaç Listesi

1.etkinlik

Günaydın Steak House Tadımı

Günaydın Steak House – Armada Avm

Ocak Ayı

Yok

Özkaynak

2.etkinlik

Moleküler Mutfak

Odtü

Şubat ayı

Yok

Özkaynak

3.etkinlik

Sushico Tadımı

Sushıco Armada

Nisan Ayı

Yok

Özkaynak

1.etkinlik

Gastronomi Adına Sohbetler

Firkan Gülaydın

Turizm Fakültesi Konferans Salonu

Nisan Ayı

Yiyecek içecek

Özkaynak

2.etkinlik

Gastronomi adına sohbetler

Rafet İnce

Turizm Fakültesi Konferans Salonu

Nisan Ayı

Yiyecek içecek

Özkaynak

3.etkinlik

Uzakdoğu Tadımı

Kararlaştırılmadı

Nisan aynı

Yok

özkaynak

4.etkinlik

Teknik Gezi

Otel mutfağı

Nisan ayı

Araç

Özkaynak

5.etkinlik

Şehir dışı gezi

Kararlaştırılmadı

Mayıs ayı

Araç kumanya

özkaynak

6.etkinlik

Meksika Tadımı

Kararlaştırılmadı

Mayıs ayı

Yok

özkaynak

7.etkinlik

Ömür akkor

Turizm Fakültesi Konferans Salonu

Mayıs ayı

Yiyecek içecek

özkaynak

 

TANITIM VİDEOSU