* Bir Kitap Bir İnsan Etkinliği

Gazi Üniversitesi Spor ve Sosyal Yaşam Gönülleri topluluğu olarak Mart ve Nisan aylarında Kayseri Tomarza Şehit Teğmen Efkan Cengiz Ortaokulu ve Çorum Alaca Büyükdona Şehit Ercüment Köse İlkokulu ve Çorum Sungurlu Habib Güleser Öztaş İlkokulllarını ziyaret edip spor şenlikleri düzenleyeceğiz. Gitmeden önce onların hayatına ufak bir dokunuşta sizlerin de katkısı olması adına bir sosyal yardım kampanyası başlattık. Onların en önemli isteklerinden birisi yeni yapılan kütüphanelerinde kitaplarının olması. Elinizde olan çocuklara uygun, destek olacağını düşündüğünüz kitapları bizlere ulaştırabilirsiniz. Ayrıca sosyal yardım kampanyası kapsamında giyecek, okul araç ve gereçleri gönderebilirsiniz.

NOT: Getireceğiiz kitapları ve malzemeleri Öğrenci Toplulukları Koordinasyon Merkezine teslim edebilirsiniz.