Turizm Fakültesi Gastronomi ve Kültür Topluluğu

GAZİ ÜNİVERSİTESİ GASTRONOMİ VE KÜLTÜR TOPLULUĞU’NUN AMAÇLARI

Topluluğumuz, mutfağımız ve kültürümüz hakkında detaylı bilgiye ulaşmak, sosyal, girişimci, çevreci, aktif biçimde gezip çevresini tanıyabilen, iş hayatı öncesi kişisel bazı sorumluluklarının farkına varabilen, araştırabilen bireyler oluşturmayı hedeflemektedir. Hedeflerimiz doğrultusunda topluluğumuza gün geçtikçe yeni üyeler kazandırmakta ve üyelerimize topluluğumuz aracılığıyla üniversite sonrası hayata atılma sürecinde yardımcı olmaktayız.

GASTRONOMİ VE KÜLTÜR TOPLULUĞU ETKİNLİK PLANI

NO

ETKİNLİĞE KATILAN KONUŞMACILARIN ADI

 

ETKİNLİĞİN KAZANIMLARI

ADRES VE YER

TARİH VE SAAT

MALZEME VE İHTİYAÇ LİSTESİ

KULLANILAN

 KAYNAK

1

Tanışma

Toplantısı

Turizm Fakültesi Konferans Salonu

10 Ekim, Salı

Konferans Salonu

Öz Kaynak

2

Ekmek Festivali

ATO Congressium

13-14-15 Ekim

Yok

Öz Kaynak

3

Stand Faaliyetleri

Gazi Üniversitesi Turizm Fakültesi Gölbaşı Yerleşkesi B Kapısı, Merkez Kampüs, İİBF, Hukuk

16-20 Ekim

Stand Masası, Poster,

Broşür

Öz Kaynak

4

ATO Congressium “Şefler ile Söyleşi, Workshop”

Turizm Fakültesi Konferans Salonu, Uygulama Mutfağı

23 Ekim

Konferans Salonu, Kuru pasta

Uygulama Mutfağı

Öz Kaynak

5

Tadım Etkinliği “Et ve Köfte”

Podium AVM

Kasımın İlk Haftası

Yok

Öz Kaynak

6

Ankara Gastronomi Toplulukları Tanışıyor

Little Kitchen

Kasımın 2. Haftası

Yok

Öz Kaynak

7

Ankara Halk Ekmek Fabrikası Teknik Gezi

Halk Ekmek Fabrikası

24 Kasım

Otobüs

Öz Kaynak

8

“Mutfakta Kadının Yeri” Söyleşi

Turizm Fakültesi Konferans Salonu(veya) Mimar Kemalettin

30 Kasım

Konferans Salonu

Öz Kaynak

9

“Çerkez Mutfağı” Tadım Etkinliği

Ankara Çerkez Derneği

Aralık Ayı İlk Haftası

Yok

Öz Kaynak

10

Yerli Malı Haftası “Coğrafi Ürünler” İlkokul Sunumu

İlkokul

12-18 Aralık

Broşür, Afiş

Öz Kaynak

11

Yılbaşı Huzurevi Ziyareti

Yenimahalle Huzurevi

31 Aralık

Kuru Pasta

Öz Kaynak

12

İstanbul Gastronomi Festivali

İstanbul

Şubatın 2. Haftası

Yok

Öz Kaynak

13

Aşçılar Bayramı

Gazi Turizm Fakültesi

Mart Ayı İlk Haftası

Uygulama Mutfağı

Öz Kaynak

14

İTÜ Gastronomi Festivali Katılımı

İstanbul

Mart Ayı 2. Haftası

Otobüs, Kumanya

Öz Kaynak

15

Gastronomi, Gastroenteroloji, Astronomi Farkları

Mimar Kemalettin Konferans Salonu

Mart Ayı Son Haftası

Belirlenmedi

Öz Kaynak

16

Şefler ile Söyleşi “Gastronomi Tarihi ve Dünyadaki Yeri”

Mimar Kemalettin Konferans Salonu

Nisan Ayı 2. Haftası

Konferans Salonu, Kuru Pasta, Araç, Afiş

Öz Kaynak

17

“Gastronomi ve Kültür” Temalı Gezi

Belirlenmedi

Mayıs Ayı İlk Haftası

Otobüs, Kumanya

Öz Kaynak

18

Sene Sonu Veda Toplantısı

Gazi Turizm Fakültesi

Mayıs Ayı 3.Haftası

Yok

Öz Kaynak