Tıp Fakültesi Fotoğraf Topluluğu

Topluluğun Amaçları

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Fotoğraf Topluluğu, Gazi Üniversitesi öğrencilerine temel fotoğrafçılık eğitimi vermek ve öğrencilerin aldıkları bu eğitimdeki teorik bilgileri pratiğe dökebileceği uygulama olanakları sunmak amacıyla kurulmuştur.

Fotoğraf Topluluğu’nun verdiği temel fotoğrafçılık bilgilerinin uygulamaya döküleceği geziler düzenlenecektir. Geziler kapsamında, gidilen bölgenin fotografik objeleri, doğa ve dokusu, tarihi,  mimari, kültürel varlıkların fotoğrafları çekilecek, topluluk üyelerine uygulamalı fotoğrafçılık olanağı sağlanacaktır. Gezi sonrası  fotoğraflar ayrıca Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde sergilenerek, gezilen bölgenin tanıtımı yapılacaktır. Böylece fakülte öğrencilerinin ve hastane ziyaretçilerinin fotoğrafçılığa olan ilgilerinin artırılmasına da katkıda bulunulacaktır.

2017-2018 2. DÖNEM ETKİNLİK PLANI

Etkinlik no