Teknoloji Fakültesi Teknoloji Araştırma Topluluğu

GAZİ ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ ARAŞTIRMA VE GELİŞTİRME TOPLULUĞUNUN AMAÇLARI

Topluluğun amaçları:

Lisans düzeyinde farklı mühendislik dallarında bulunan öğrencilerin birbirleri ile aralarındaki iletişim ve koordinasyonu arttırarak, bilim ve teknoloji alanlarında araştıran, düşünen, fikir üreten ve bu konularda birbirleri ile fikir paylaşımında bulunan öğrenci portföyü oluşturmak ve bu öğrencilerin birlikte proje üretmek ve desteklemektir. Buna bağlı olarak teknoloji üreten okul misyonuna katkı sağlamak ve aynı zamanda, öğrenci arkadaşlarımızın kişisel gelişimlerine ülke düzeyinde bilim ve teknoloji alanında ihtiyaç duyulan kalifiye mühendislerinin yetiştirilmesinde katkıda bulunmaktır.

Topluluğun planları:

1.1: Gazi üniversitesi içerisinde AR-GE çalışmalarını destekleyen bir proje topluluğu haline gelmek

1.2Topluluğumuza üye olan arkadaşlarımıza çeşitli eğitim etkinlikleri düzenleyerek daha yüksek donanıma şahit olmalarını sağlamak ve onları mühendislik dallarında hazır hale getirmek.

1.3Sanayi işbirliğinde mühendislik öğrencilerini temsil edebilecek bir platform haline gelmek

1.4Öğrencilerin okul sonrası kariyer hedeflerini başarılı olmasına katkı bulunmak ve okul sonrası süreçte de birbirleri ile güçlü iletişime sahip olmalarını sağlamak.