Enerji Sistemleri Topluluğu (GÜNEST)

Bir ülkenin gelişebilmesindeki en büyük etkilerinden birinin kendi enerjisini üretebilmek olduğunun farkına varan öğrencilerle beraber akademik personellerimizin de desteği ile kurulmuştur.

• Sektör içerisinde enerji çeşitliliği üzerinde durmak, enerjiyi bu kapsamda alt gruplara ayırarak incelemek böylece enerji gereksinimi için farklı seçenekler sunmak ve sektörle öğrenciyi buluşturmak için vardır. Bu amaç altında enerjinin mümkün olduğunca dallara ayırıp konferanslar ve geziler düzenleyerek her kesime hitap etmekteyiz.

• Topluluğumuza üye olan arkadaşlarımıza çeşitli eğitim etkinlikleri düzenleyerek daha yüksek donanıma şahit olmalarını sağlamak ve onları mühendislik dallarında hazır hale getirmek.

• Öğrencilerin okul sonrası kariyer hedeflerini başarılı olmasına katkı bulunmak ve okul sonrası süreçte de birbirleri ile güçlü iletişime sahip olmalarını sağlamak.

EBRU KARAAĞAÇ gazigunest@gmail.com DR. ÖĞR. ÜYESİ GÜVEN TUNÇ
guventunc@gazi.edu.tr