Spor Bilimleri Fakültesi Sportif Olta Balıkçılığı Topluluğu

TOPLULUĞUMUZUN AMAÇLARI

Gazi Üniversitesi Sportif Olta Balıkçılığı Topluluğu olarak öncelikli hedeflerimiz sürdürülebilir bir ekosistem için tüm canlı türlerinin korunmasına yöneliktir.

Topluluğumuz, Ankara bölgesi başta olmak üzere tüm akarsular, göller ve denizlerdeki balık türlerinin tanınmasını;

üniversitemiz öğrencilerinin ve her yaş grubundan insanın boş zamanlarında hoşça vakit geçirerek yapabileceği içeriğinde gezi, gözlem, kamp, sosyal bütünleşme temel amacından hareketle sportif olta balıkçılığının kitlelere sevdirilmesini ve;

doğa ve balıkçılık konularında seminerler, çalıştaylar, atölye çalışmaları organize ederek aynı zamanda üyelerimize olta balıkçılığı faaliyetine yönelik eğitimler verip farkındalık oluşturmayı amaç edinmiştir.

Sürekli etkileşim halinde olmayı vaat eden topluluğumuz yoğun ders yılı içerisinde öğrencilerin fiziksel ve ruhsal açıdan rahatlamalarına olanak sağlarken toplumsal bütünleşme bakımından dezavantajlı bireylerin de etkinliklerimize teşvik ve dahil edilmesini hedeflemektedir.

ETKİNLİK NO

ETKİNLİK ADI

ETKİNLİĞE KATILAN KONUŞMACILARIN ADI

ETKİNLİĞİN ADRES VE YERİ

ETKİNLİĞİN TARİHİ

ETKİNLİĞİN MALZEME VE İHTİYAÇ LİSTESİ

KULLANILAN KAYNAK

1.ETKİNLİK

TANIŞMA TOPLANTISI

ALTINKÖY AÇIK HAVA MÜZESİ

24 ARALIK 2017

ÖZKAYNAK

2.ETKİNLİK

SULAK ALAN GÖZLEM ÇALIŞMASI

MOGAN GÖLÜ

23 ŞUBAT 2018

3.ETKİNLİK

DENİZDE OLTA BALIKÇILIĞI (İSTAVRİT)

Mehmet ÖNDER

Doç. Dr. E. Levent İLHAN

BARTIN

9 MART 2018

-KUMANYA

4.ETKİNLİK

TURNA BALIKÇILIĞI

KURTBOĞAZI BARAJI

5 MAYIS 2018

ÖZKAYNAK

5.ETKİNLİK

DOĞADA KONFERANS

Henüz kesinleşmedi. Büyük ihtimal Serdar Kılıç olacak.

ANKARA İLİ İÇERİSİNDE

TEMMUZ-AĞUSTOS