Spor Bilimleri Fakültesi Spor ve Sosyal Yaşam Gönüllüleri Topluluğu

SPOR VE SOSYAL YAŞAM GÖNÜLLÜLERİ TOPLULUĞU

1.AMAÇ

Gazi Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi bünyesinde yer alan Spor ve Sosyal Yaşam Gönüllüleri Topluluğunun amacı, sporu her kesimden insana ulaştırmak;eğlenerek ve zevk alarak spor yapmayı öğretmektir.Şehir içi ve şehir dışı spor faaliyetleri ve spor aktiviteleri düzenleyerek hem sporu sevdirmek hem de boş zamanlarını sosyal bir aktivite yaparak değerlendirmelerine olanak sağlamayı amaçlar.Sporu sosyal yaşamın içine alarak hayatımızın bir parçası haline getirmeye çalışan bu topluluk;her kesimden insanın,sosyal etkinliklere katılmasını ve spor yapma kavramının gelişme göstermesini amaç edinir.

Vizyonumuz; Spor ve Sosyal Yaşam Gönüllüleri olarak ilk biraraya geldiğimizden beri amacımız  insanlara spor yaptırarak onları mutlu etmektir. Sosyal yardımlarla birlikte spor salonu bile olmayan okulların çocuklarına ,gazilere, yaşlılara yardım götürüp, onların hayatlarına sporla bir nebze olsun neşe katmaktır.

Misyonumuz; Spor ve Sosyal Yaşam Gönüllüleri olarak hedefimiz ülke çapında sporla ve sosyal yaşamla ilgili projeler üretip, daha geniş kitlelere ulaşmayı hedeflemektedir.

ETKİNLİK PLANI

2017-2018 ETKİNLİK PLANI

Etkinlik No

Faaliyetin Adı ve Ana Fikri

Adres ve Yer

Tarih ve Saat

Maliyet

Kaynak

Kullanılan Kaynak

TSK Rehabilitasyon Merkezi

22 Aralık Cuma 11:00 15.30

GATA

12 Ocak Cuma 11:00 15.30

Şehir Dışı Fiziksel Aktivite

Ocak ayı içerisinde belli olacak.

26 Ocak Cuma

Yaşlılar Evi

9 Şubat Cuma 11:00 15:30

Şehirdışı Fiziksel Aktivite

Şubat ayı içerisinde belli olacak.

23 Şubat Cuma

Gaziler Derneği

16 Mart Cuma 11:00 15:30

Şehir Dışı Fiziksel Aktivite

Mart ayı içerisinde belli olacaktır.

30 Mart Cuma 11:00 15:30

Çorum

6 Nisan Cuma

Şehir Dışı Fiziksel Aktivite

Nisan ayı içerisinde belli olacaktır.

20 Nisan Cuma

Ortopedik Engelliler Okulu

11 Mayıs Cuma 11:00 15:30

Şehir Dışı Fiziksel Aktivite

Mayıs ayı içersinde belli olacak.

25 Mayıs Cuma