Spor Bilimleri Fakültesi Spor ve Sosyal Yaşam Gönüllüleri Topluluğu

SPOR VE SOSYAL YAŞAM GÖNÜLLÜLERİ TOPLULUĞU

1.AMAÇ

Gazi Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi bünyesinde yer alan Spor ve Sosyal Yaşam Gönüllüleri Topluluğunun amacı, sporu her kesimden insana ulaştırmak;eğlenerek ve zevk alarak spor yapmayı öğretmektir.Şehir içi ve şehir dışı spor faaliyetleri ve spor aktiviteleri düzenleyerek hem sporu sevdirmek hem de boş zamanlarını sosyal bir aktivite yaparak değerlendirmelerine olanak sağlamayı amaçlar.Sporu sosyal yaşamın içine alarak hayatımızın bir parçası haline getirmeye çalışan bu topluluk;her kesimden insanın,sosyal etkinliklere katılmasını ve spor yapma kavramının gelişme göstermesini amaç edinir.

Vizyonumuz; Spor ve Sosyal Yaşam Gönüllüleri olarak ilk biraraya geldiğimizden beri amacımız  insanlara spor yaptırarak onları mutlu etmektir. Sosyal yardımlarla birlikte spor salonu bile olmayan okulların çocuklarına ,gazilere, yaşlılara yardım götürüp, onların hayatlarına sporla bir nebze olsun neşe katmaktır.

Misyonumuz; Spor ve Sosyal Yaşam Gönüllüleri olarak hedefimiz ülke çapında sporla ve sosyal yaşamla ilgili projeler üretip, daha geniş kitlelere ulaşmayı hedeflemektedir.

2017-2018 ETKİNLİK PLANI

Etkinlik No

Faaliyetin Adı ve Ana Fikri

Adres ve Yer

Tarih ve Saat

Maliyet

Kaynak

Kullanılan Kaynak

Şehit Aileleri Federasyonu

23 Şubat Cuma

TSK Rehabilitasyon Merkezi Ziyareti

16 Mart Cuma 11:00 15:30

Yozgat

30 Mart Cuma

Çorum

13 Nisan Cuma

Boztepe İlkokulu Spor Şenliği

20 Nisan Cuma

Şehir Dışı Fiziksel Aktivite

Mayıs ayı içerisinde belli olacaktır.

4 Mayıs Cuma

Şehir Dışı Fiziksel Aktivite

Mayıs ayı içersinde belli olacak.

25 Mayıs Cuma