Eşli Dans Sporları Topluluğu

• Türkiye Dans Sporları Federasyonu’na bağlı yapılan yarışmalarda ve  aktivitelerde üniversitemizi en iyi şekilde temsil etmek ve üniversitemiz adına yarışacak sporcular yetiştirmek.

• Gazi Üniversitesi Eşli Dans Sporları Topluluğu olarak, başta Türkiye olmak üzere Gazi Üniversitesi’nin başarısını uluslararası platformda göstermek.

• Ankara ve diğer illerde bulunan üniversitelerin etkinlik, festival ve gösterilerinde okulumuzu en iyi şekilde temsil etmek.

• Üniversite genelinde farklı meslek gruplarını spor amacıyla bir araya getirerek tanışmalarına ve dayanışma içerisinde olmalarına katkı sağlamak.

• Diğer üniversitelerle etkileşim sağlayarak, birlik ve beraberlik içerisinde yapmakta olduğumuz sporun yanında sosyal çevre oluşturmak ve dostluklar kurmak.

• Eklemlerin hareketliliğini artıran ve yüksek kapasitede çalışmasını sağlayan, dolaşım sistemini çalıştırarak kan dolaşımını hızlandıran, fiziksel ve zihinsel gelişime yardımcı olan dans sporuna, sağlıklı bir yaşam için üniversite öğrencilerini yönlendirmek.

• Üniversitemiz öürencilerini sigara,alkol vb. kötü alışkanlıklardan uzak tutarak sağlıklı ve kaliteli bir yaşam için spora yöneltmek.

• Gazi Üniversitesi öğrencilerinin ve personelinin günün stresini atarak rahatlamalarını, beden ve ruh sağlığını olumlu yönde etkileyerek, eğitim ve iş alanında daha verimli hale gelmelerini sağlamak.

• Zihinsel ve bedensel engeli olan öğrencilerin keyifli vakit geçirmelerini sağlamak,sosyal hayata dahil ederek topluma kazandırmak, aynı zamanda sosyal sorumluluk projelerine dikkat çekerek üniversite öğrencilerini bilinçlendirmek.

TOPLULUK BAŞKANI AD SOYAD TOPLULUK BAŞKANI MAİL AKADEMİK DANIŞMAN AKADEMİK DANIŞMANI MAİL
HAYRİYE SENA SERBES gudastofficial@gmail.com DOÇ. DR. PINAR KARACAN DOĞAN karacan@gazi.edu.tr

. . . . .