Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi Araştırma Topluluğu

Topluluklara Üye Olmak İçin Tıklayınız

AMAÇLARI:

1.Öğrencilerin akademik ve sektörel becerilerini geliştirmelerini sağlamak.

2.Eğitim görmekte olan öğrencilerin mesleksel donanıma, milli şuur ve vatandaşlık bilincine sahip ve sosyal birer birey olarak yetişmelerine katkıda bulunmak.

3. Fizyoterapinin önemi ve geleceğine yönelik farkındalığı artırmakla birlikte genç bireylerin bu alandaki araştırma tutkusunu diri tutmak.

4. İş hayatına hazırlıklı olmalarını sağlamak için üniversite bünyesinde eğitici,araştırma ve geliştirme odaklı, yaratıcı ve farkındalık sağlayıcı faaliyetlerde bulunmak.

5. Bu sayede toplulukça ortaya konulacak etkinliklerde Fizyoterapi ve Rehabilitasyon alanında ve özellikle bölüm mezunlarından geleceğin başarılı yöneticisi ve alanında uzman kişi olma potansiyellerinin ortaya çıkarılmasını sağlamak.

6. Akademik bilgilerin sektörel tecrübe ve uygulamalarla harmanlanması hedeflenmektedir.

GÜFAT 2017-2018 ETKİNLİK PLANI