Değerli Öğrenci Toplulukları Yöneticilerimiz,

SKS Başkanlığımız ve Gazi Üniversitesi Öğrenci Toplulukları Koordinasyon Merkezimiz öğrenci topluluklarımıza daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla hem merkezimizin sayfasını, hem de toplulukların sayfalarını yenilemiş, daha kullanıcı dostu hale getirmiştir.

Yeni internet sitemizin http://topluluklar.gazi.edu.tr/ ana sayfasında yer alan “Duyurular” ve “Haberler” bölümü öğrenci topluluklarımızın etkinliklerinin resmi olarak duyurulması ve haber yapıılması için ayrılmıştır. SKS tarafından onaylanan etkinliklerinizin duyurularını, etkinliklerin ardından haberlerini ve görsellerini ogrencitopluluklari@gazi.edu.tr adresine eposta olarak gönderdiğiniz takdirde yayınlanacaktır. Yine sosyal medyalardan yaptığınız duyuruların da, resmi sosyal medya hesaplarımızdan yayınlanabilmesi için sosyal medya hesaplarımıza mesaj gönderebilirsiniz.

Yeni sitemizin “Topluluklar Listesi” sekmesinde aktif öğrenci topluluklarımızın listesi yer almaktadır. (Eğer bu listede yer almıyorsanız bazı belgelerinizde eksiklikler var demektir. En kısa zamanda SKS Başkanlığındaki ilgili birime başvurunuz.) Topluluklarımızın yeni sitelerine listede verilen bağlantılardan ulaşabilirsiniz. Yeni öğrenci toplulukları sitelerimizin yönetimi Öğrenci Toplulukları Koordinasyon merkezinde olacaktır. Hiçbir topluluğa özel site şifresi verilmeyecektir. Topluluklarımızın 31.10.2017 tarihi mesai bitimine kadar resmi internet sitelerini yenilemeleri gerekmektedir. Yenilemedikleri takdirde etkinlik yapabilmeleri mümkün olmayacaktır.

İnternet sitesi yenileme işlemi nasıl yapılır?

Yeni internet sitelerimizin şablonları aşağıdaki bağlantıda paylaşılmıştır. Şablonları bozmadan kendi topluluğunuzun bilgilerini ekleyerek 31.10.2017 tarihine kadar ogrencitopluluklari@gazi.edu.tr adresine eposta olarak göndermeniz gerekmektedir.

ŞABLONU İNDİR: Gazi Üniversitesi Öğrenci Toplulukları İnternet Sitesi Şablonu

ÖĞRENCİ TOPLULUKLARI YÖNETİM KURULU LİSTESİ ŞABLONU: Öğrenci Toplulukları Yönetim Kurulu Listesi Şeması

Her yıl olduğu bu yılda SKS Başkanlığımız ve Öğrenci Toplulukları Koordinasyon Merkezimiz sizlerin yanındadır.

Sağlıklı, başarılı bir eğitim – öğretim dönemi geçirmenizi dileriz.

GAZİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ TOPLULUKLARI KOORDİNASYON MERKEZİ

Facebook: @gaziunitopluluk