Yapı Topluluğu (GÜYAP)

 

 

 

 

 

Topluluklara üye olmak için tıklayınız...

Topluluk Amacı

Gazi  Üniversitesi  Yapı Topluluğu kısa adıyla GÜYAP 1995 yılında Gazi Üniversitesi bünyesinde kurulan ve 2010 yılında yeniden yapılanan, amaç ve hedefleri doğrultusunda emin adımlarla ilerleyen, yaptığı etkinliklerle Türkiye’nin ve üniversitemizin saygın toplulukları arasında yer almayı başarmıştır.

GÜYAP, yeniliklere ve gelişime açık, hedefler doğrultusunda hemfikir, karşılıklı saygı ve sevgiye sahip, sosyal sorumluluk bilincindeki bireylerle; inşaat sektörünün gelişmesine yardımcı olmayı, üstlendiği ulusal sosyal sorumluluk projeleriyle çevresinde farkındalık yaratmayı, üniversite öğrencilerinin gelişimine katkı sağlamayı amaçlar.

Topluluğumuz bu amaç doğrultusunda her yıl düzenli olarak İnşaat Mühendisliğinin önde gelen isimleriyle mesleki konferanslar düzenleyerek öğrencilerin mesleği daha yakından tanımasına, mesleki kurslar düzenleyerek mesleki bilgi edinmelerine ve teknik geziler düzenleyerek teorik bilginin uygulanmış halini görmelerine yardımcı olmaktadır. GÜYAP ayrıca sosyal sorumluluk projeleri üreterek ya da sosyal etkinlikler düzenleyerek öğrencileri sadece teknik anlamda değil sosyal anlamda da hayata hazırlayıp, öğrencilerin mesleğe ısınmaları konusunda büyük rol oynamaktadır.

Topluluğumuzun amacı doğrultusundaki hedefleri ;

İnşaat sektöründe ileri gelenleri, inşaat mühendisliğinin üstadlarıyla öğrencileri bir araya getirecek etkinlik oluşturmak ve her yıl düzenli olarak bu etkinliği gerçekleştirmek.

Üstlenmiş olduğu sosyal sorumluluk projeleriyle ülkemizin gelişimine katkıda bulunmak.

Sosyal etkinlikler sayesinde üniversite öğrencilerini mesleğe hazırlamak.

Gazi Üniversitesinin ve Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümünün tanıtımına katkı sağlamak ayrıca üniversitemizin ve bölümümüzün büyüyerek ilerlemesine yardımcı olmaktır.

Süregelen teknik gezileri ve sosyal etkinlikleri, üyelerimizin ve öğrencilerimizin beklentileri doğrultusunda geliştirerek devam ettirmektir.

TOPLULUK BAŞKANI AD SOYAD TOPLULUK BAŞKANI MAİL AKADEMİK DANIŞMAN AKADEMİK DANIŞMAN MAİL
AHMET ÖZGÜR DARTAR gaziuniversitesiyapitoplulugu@gmail.com DR. ÖĞR. ÜYESİ GÜNEŞ BABAGİRAY gunesaydin@gazi.edu.tr

 

.
background image