Pro-G Öğrenci Topluluğu

Topluluklara üye olmak için tıklayınız...

Topluluk Amacı

Gazi Üniversitesi Pro-G topluluğu olarak amacımız,öğrenci arkadaşlarımızla birlikte fakültemizde bir proje kültürü oluşturmaktır. Fikirlerinin peşine düşmeyen, ilk adımın hangisi olması gerektiğine karar veremeyen, zorluklarla karşılaşmaktan korkan, çabuk pes eden arkadaşlarımıza ulaşıp,onların fikirlerini hayata geçirmek için yol arkadaşı olmak istiyoruz. Üreten ve büyüyen TÜRKİYE için mühendislik fakültesi öğrencileri olarak üzerimize düşen sorumlulukla ilgili farkındalığı artırmayı amaçladığımız bu yolda,  değer ve katma değer oluşturabilecek her türlü fikri,projeyi hayata geçirmek ve sürdürülebilir bir ekosistem oluşturmak,bu ekosistemde yer edinebilmek için de kişisel ve mental gelişimimiz açısından eğitimlerle olgunlaşmak için çabalıyoruz.

TOPLULUK BAŞKANI AD SOYAD TOPLULUK BAŞKANI MAİL AKADEMİK DANIŞMAN AKADEMİK DANIŞMAN MAİL
TUĞÇE AVCIOĞLU progtoplulugu@gmail.com PROF. DR. TUĞBA SELCEN NAVRUZ selcen@gazi.edu.tr

.