İİBF İşletme Araştırma Topluluğu

GAZİ ÜNİVERSİTESİ İİBF İŞLETME ARAŞTIRMA TOPLULUĞU

‘‘ GELECEĞİ KEŞFEDİYORUZ’’ parolası, ‘‘HEP BİRLİKTE DAHA İLERİYE ‘‘ düşüncesiyle çıktığımız ilim ve ilerleme yolunda başarıya ulaşmak, GAZİLİ olmanın ayrıcalığını yaşamak ve yaşatmak öncelikli amaçlarımızdandır.

İşletme Araştırma Topluluğunda hedef, gelişen ve büyüyen dünyada düşünen, düşündüğünü uygulama konusunda becerikli, ben değil biz olmayı hayat felsefesi edinmiş, ülkesini her daim ileriye taşıyacak bireyleri buluşturmak, bu kuvvetle hareket etmek ve başarıya ulaşmaktır.

Uzun vadeli hedefler arasında topluluğun aktivitelerini yerel, ulusal ve uluslararası platformda tanıtarak bilinirliğini arttırmak, iş çevreleriyle bütünleşmek ve üyelerine seçkin iş ve staj imkanları yaratmaktır.

Her yıl büyüyerek dinamik bir yapı kazanan İAT, eskiden yeniye bilgi aktarımını başarıyla gerçekleştirmekte, gündeme yön verecek, küreselleşen dünya ve ülkemiz meselelerine ışık tutacak etkinlikleri birlikteliğin kuvvetiyle gerçekleştirmektedir.

İşletme Araştırma Topluluğu;
- Araştırma faaliyetleri yaparak bireylerin bilgi edinme ve araştırma alışkanlığı kazanmasını sağlamak,
- İş gezileri yaparak bireylere iş ortamını tanıtmak ve atılacakları iş hayatında önsezilerini güçlendirmek,
- İş fuarları düzenleyerek sektörlerin tanıtımını yapmak ve bireylerin atılacağı sektörler hakkında bilgi sahibi olmasını sağlamak,
- Eğitim seminerleri düzenleyerek bireylerin eğitimine ve kişisel gelişimine katkıda bulunmak,
- Konferans - panel - söyleşi organizasyonlarında gündeme ışık tutmak ve bireyleri alanında uzman, tanınmış kişilerle buluşturmak,
- Yemek - kokteyl - parti gibi etkinliklerde öğrencilere motivasyon desteği sağlamak ve tanışma ortamı oluşturmak ,
- Yarışmalar düzenleyerek rekabet bilinci oluşturmak ,
-Yapılacak sosyal gezilerde üyelerin keyifli vakit geçirmesini sağlamak olarak belirlediği faaliyet dizisiyle ön plana çıkmaktadır.

Güçlü, dinamik ve devamlılığını her zaman koruyan kadrosuyla İAT, üyelerinin fikirlerini faaliyete dönüştürmeyi ilke edinmiş, arkadaşlığın kalıcı, başarının sürekli olduğu bir topluluk olmanın gururuyla günümüze taşınmıştır.

GAZİ ÜNİVERSİTESİ İİBF İŞLETME ARAŞTIRMA TOPLULUĞU 2017-2018 ETKİNLİK PLANI

ETKİNLİK

ETKİNLİĞE KATILAN KONUŞMACILARIN ADI

ETKİNLİĞİN KAZANIMLARI