Halk Oyunları Şenliği yapıldı
17 Mart 2018 | 19:09

Gazi Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığının düzenlediği 1. Halk Oyunları Şenliği 7 Mart 2018 Çarşamba günü Spor Bilimleri Fakültesi Kapalı Spor Salonunda yapıldı. Toplam on ekibin katıldığı şenliğin açılış konuşmasını yapan Kültür Şube Müdürü Yaşar Şahinoğlu tüm Gazi Üniversitesini kucaklayan ve öğrencilere faydalı olan etkinlikleri yapmaya özen gösterdiklerini belirtti ve “Halk oyunları şenliğimizi ilerleyen yıllarda da devam ettirmek istiyoruz. Gazi Üniversitemizi ulusal ve uluslararası yarışmalarda en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz” dedi.

“Halk Oyunları Şenliği”nde düzenlemesiz dalda Gaziantep yöresiyle Fen Fakültesi birinci, Seymen oyunuyla Gazi Eğitim Fakültesi ikinci ve Muş yöresiyle İİBF üçüncü oldu. Düzenlemeli dalda ise Mühendislik Fakültesi Burdur yöresiyle birinci, Teknoloji Fakültesi Trabzon yöresiyle ikinci ve Fen Fakültesi Fethiye yöresiyle üçüncü oldu.