Psikolojik Danışma Topluluğu

2012-2013 eğitim-öğretim yılı güz dönemi içerisinde Gazi Üniversitesi bünyesinde kurulan Psikolojik Danışma ve Rehberlik Topluluğu GÜPDAT üniversitemizin farklı bölümlerinde öğrenim gören öğrencileri kapsayan bir topluluktur. Bu bağlamda topluluğun amaçları, sunmayı planladığı faaliyetler yalnızca Psikolojik Danışma ve Rehberlik alanıyla sınırlı kalmayıp, üniversite kapsamındaki tüm bölümlere yöneliktir.

• Sosyal sorumlulukla ilgili projeler kapsamında çeşitli etkinlikler gerçekleştirmek.

• Alanla ilgili öğrenci kongrelerine katılmak ve bu kongrelere katkıda bulunmak.

• Bireylerin kendilerine ilişkin farkındalıklarını arttırmak.

• Bireylerin yaşam amaçlarını belirleme, hedef oluşturma ve kariyer planlamalarını destekleyici etkinlikler düzenlemek.

• Bölümümüzün öğrencilerinin akademik kurumlarda, kamuda veya özel sektörde başarıyla görev yapabilmeleri için gereken bilgi ve beceriyi kazanmalarına destek olmak.

MUHAMMED EREN TOPAL gupdatgazi@gmail.com DR. ÖĞR. ÜYESİ ELVAN YILDIZ AKYOL elvanyildiz@gazi.edu.tr

.