Gazi Eğitim Fakültesi Atayurt Topluluğu

GAZİ ÜNİVERSİTESİ GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ ATAYURT TOPLULUĞU AMAÇLARI

1-) Unutulan Türk töresi ve yaşam tarzları konusunda üniversite öğrencilerini bilgilendirmek için konferans, panel, söyleşi ve seminerler düzenlemek, tarihi yerler ve müzelere geziler düzenlemek ve üniversitemizde bulunan yabancı uyruklu öğrencilerimize ülkemizin turistik yerlerini tanıtmak.

2-) Ortak atadan geldiğimiz Türk Dünyası devletlerindeki üniversitelerle işbirlikli çalışıp ortak etkinlikler düzenleyip birlik, beraberlik, kardeşlik duygularını hatırlamak ve bu sayede kültürel etkileşimde bulunmak.

3-) Zulüm altındaki din kardeşlerimiz ve soydaşlarımızın seslerine kulak verip insanlığa duyurulan sesleri olmak.

4-) Türk milletinin 15 Temmuz darbe girişimi karşısında gösterdiği milli mücadele ruhunu hissettirmek ve devamını sağlamak.

5-) Atalarımızdan miras kalan tüm yurtlarımız uğruna varolan kahraman, şehit ve bilge liderlerimizi anmak ve yaşatmak.

6-) Yapacağımız etkinliklerimizi kalıcılaştırmak ve herkesin ulaşımına sunmak için e-dergi çıkarmak.

2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GAZİ EĞİTİM     FAKÜLTESİ ATAYURT TOPLULUĞU ETKİNLİK PLANI

ETKİNLİK

ETKİNLİĞE KATILAN KONUŞMACILARIN  ADI

ETKİNLİĞİN KAZANIMLARI