Biyolojik Takip ve Araştırma Topluluğu

Biyolojik Takip ve Araştırma Topluluğu, Gazi Üniversitesi Biyoloji bölümü öğrencilerinin ders saatleri dışında bölümde bilimsel, sosyal, kültürel ve sportif amaçlı faaliyetleri düzenlemeyi ve üniversitedeki akademik ortama katkıda bulunmayı amaçlar. Bu maksatla

1. Biyolojik Takip ve Araştırma Topluluğu, üniversite tarafından öğrencilere tanınan olanaklardan öğrencilerin en iyi şekilde faydalanmasını sağlar.
  2. Alanındaki gelişmeleri takip ederek düzenli şekilde BİTAT üyelerine duyurmak
  3. BİTAT, bölüm tarafından düzenlenen kültürel ve teknik gezilerde öğretim üyesi yardımcılarına organizasyon konusunda yardımcı olur.
  4. Diğer üniversitelerin biyoloji topluluklarıyla iletişim kurmak ve ortak faaliyetlerde bulunmak.
  5. Gazi Üniversitesinde düzenlenecek şenliklerde Biyoloji standı hazırlamak.
  6. Her türlü faaliyetlerde BİTAT`a Öğrenci Toplulukları Kuruluş ve İşleyiş Yönergesine uygun şekilde sponsor tahsis edilebilir.

Biyoloji öğrencilerini “Biyoloji Kavram, Çalışma Alanları, Türkiye ve Dünyadaki Durumu ve Biyologların Tanıtılması” konu başlıkları çerçevesinde biçimlendirmek, meslek hayatını mezun olmadan önce tanıtmak. Ayrıca yapılacak faaliyetlerle üyelerin kişisel gelişimine katkıda bulunma topluluğun amaçlarındandır.

BEYZA KÜBRA ULUIRMAK gazibitat06@gmail.com ARŞ. GÖR. DR. DOĞAN ERHAN ERSOY deersoy@gazi.edu.tr

.