Halk Dansları Topluluğu (Eczacılık Fakültesi)

Topluluğumuz fakülte içi ve dışı öğrencileri arasındaki arkadaşlık bağlarını kuvvetlendirmeyi ve öğrencilerin eğlenerek öğrenebileceği sosyal yöndeki eksikliğini kültürümüzün önemli bir parçasını oluşturan halk dansları oynayarak gidermeyi , kültürümüzü öğrenmeyi ve bu alanda oluşturulan ekiple çeşitli yarışma ve gösterilere katılmayı hedefler. Türk halk kültürüne sahip çıkan geleneksel kültür değerlerini ele alarak öğrencilerimizi bilinçlendirmeyi, öğrenciler arasında sağlam bir köprü kurmayı. Halk kültürünün tanıtılmasını hedefler.

MELİSA ALTUNKAYNAK melsa.altunkaynak@gmail.com DOÇ. DR. FATMA SEZER ŞENOL DENİZ fssenol@gazi.edu.tr

.