Başkent Üniversitelerarası 10.Geleneksel Satranç Şampiyonu Gazi Üniversitesi
17 Mayıs 2018 | 09:48

11-13 Mayıs 2018 tarihlerinde yapılan X. Özel Başkent Üniversitesi Ünivesitelerarası Satranç Turnuvası 13 mayıs 2018 tarihinde tamamlandı. Turnuvayı, Gazi Üniversitesi 1., Başkent Üniversitesi 2. ve Bilkent Üniversitesi 3. olarak tamamladılar.

Gazi Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Türk Hava Kurumu Üniversitesi, Bilkent Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi, Başkent Üniversitesinin katıldığı turnuva büyük mücadelelere sahne oldu. Koordinatörlüklerini Uzman Dr. Mahmut Yüksel ve Öğr. Gör. Dr. İbrahim Yüksel’in yaptığı Gazi Üniversitesi büyük bir başarıya imza attı. Oynadığı 5 maçta 4 galibiyet 1 beraberlik ile namağlup olarak turnuvanın şampiyonu oldu. Bu büyük başarıya sporcularımızdan başta takım kaptanımız Bekir Serkan Başgönül ve topluluk başkanımız Yusuf Sönmez olmak üzere, Fatih Gök, FM Volkan Sevgi, Talha Zübeyr Gürbüz ve Mehmed Said Türkmenoğlu ciddi katkı yapmıştır.

Gazi Üniversitesi'ni satrançta ülke çapında bir marka değeri haline getiren başta üniversite yönetimi, hocalarımıza, sporcularımıza, öğrencilerimize ve Gazi satrancına tüm gönül verenlere yürekten teşekkürler...

 
background image