"Türkmen Eller Resim Yapmayı Öğreniyor" Etkinliği Devam Ediyor
25 Ocak 2018 | 13:47

“TÜRKMEN ELLER RESİM YAPMAYI ÖĞRENİYOR” etkinliğimiz hız kesmeden devam ediyor. Etkinliğimizde; 30 Aralık 2017 tarihinde Türkmen balalar ile ANITKABİR ziyateri yapıldı.  Anıtkabir de onları en çok etkileyen, sorularının cevaplarını bulduğu, hayal ettikleri ve gerçekte gördükleri; zihinlerinde artık onlar için ‘unutulmayanlar’ olarak kalan eserleri, parçaları, resim ve heykelleri, mozoleyi anlattılar. Kazanımlarını, etkilendikleri her şeyi de resimlerinde uyguladılar. Türk Sanatı Topluluğu olarak, Türkmen Bala’lar için verimli ve heyecanlı geçen Anıtkabir Gezisi hatıralarını aynı şevk ile resimlerinde görmüş olmanın mutluluğunu yaşadık.


Bu hafta bizlere destek olmak adına, çalıştayımızı haber yapan Türkmeneli TV ye ve ziyaretleriyle bizleri hoşnut eden saygıdeğer hocalarımıza teşekkür ederiz.
Bizimle ve Türkmen Bala’larla bu mutluluğu ve heyecanı yaşamak istiyorsanız; Ara dönem tatili dahil olmak üzere her Cuma, siz Sanat eğitimcisi adaylarını, diğer Topluluk yöneticilerini ve üyelerini, bekliyoruz.

background image